Attraktioner

Vejles Bed and Breakfast

 

Legoland

- Fuld af fart og sjov for hele familien

LEGOLAND er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien – mon du kan nå det hele på én dag?

 

 

Slip fantasien løs – til lands, til vands og i luften

LEGOLAND er en eventyrlig verden af fælles oplevelser for hele familien med barnet og fantasien i centrum. Her kan du virkelig slå dig løs til lands, til vands og i luften. Og uanset om du foretrækker action eller hygge, er der nok at vælge imellem.

 

En verden af sjov og oplevelser for HELE familien

Den nye sæson byder på et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND oplevelser. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af millioner af LEGO® klodser. Se børnene tage deres første kørekort i Peugeot Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane. Tag med ubåden ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFE. Bag snobrød med Høvding Langøre og vask guld i det vilde vesten. Husk badetøj og øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i TEMPLET. Mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: I LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien.

Læs mere her

 

Givskud Zoo

- Et visit værd

Denne banale iagttagelse fra den afrikanske savanne er reelt grundlaget for Løveparken Givskud Zoo, som åbnede portene i 1969. Over 10 mio. gæster har siden afprøvet teorien uden en skramme og har fået en fantastisk oplevelse, kun adskilt fra dyrenes konge af en tynd glasrude. Parken er en kombineret zoo og safaripark på 116 ha med masser af plads til både dyr og mennesker. Tag på en spændende safari i bil, til fods eller med bus mellem mere end 120 forskellige dyrearter fra fem kontinenter.

Læs mere her

Vejle midtby

-En by med mange attraktioner

Midtbyen afgrænses af bakkerne mod syd og nord, fjorden mod øst og engene mod vest.

 

Midtbyen består af flere bykvarterer: Cityområdet, Vestbyen, Østbyen og Havnen.

 

Midtbyen er kommunens og egnens hovedcenter for detailhandel, privat og offentlig service, og den fungerer som kulturcenter for kommunen og omegnen.

 

Læs mere her

 

Book nu på:

Mail: hoervangen5@gmail.com

Mobil: 30245474